Про програму

Каталог курсів

Ця тренувальна програма розрахована на системне проходження всіх матеріалів мого онлайн йога-клубу, відзнятих за всі сезони його роботи. Я підготувала уроки по днях, міксуючи теоретичні уроки з розминками для м’якого входу в практику йоги. Це логічно складена послідовність для гармонійного занурення в бездонний світ йоги. Ви просто відкриваєте розділ і починаєте заняття. Вам не потрібно приймати рішення що зробити сьогодні (часто це дезорієнтує і бажання позайматися зникає). У вас вже готовий план! Для вашої зручності під кожним уроком є бігунок, який відмічає урок як пройдений і наступного разу ви знатимете де зупинилися.

  • В дні менструації скористайтеся уроками з відповідної папки – там точно враховані всі особливості цього делікатного періоду і практика буде безпечною.
  • Якщо ж у вас зовсім немає сил чи натхнення, а позаймаися хочеться – відкривайте папку з розминками і обирайте урок, який найбільше відгукується. Довжина – всього від 5 до 15 хвилин. Цей час є у кожної!
  • Якщо запропонований мною урок закороткий і хочеться більше часу приділити собі – папка з записами занять годинних занять – те, що треба!
  • У вас є не лише план, але й свобода вибору. Я робила цей розділ з повагою до кожної учасниці. І якщо вам не підходить якийсь день запропонованого плану – переходьте СЮДИ  і обирайте розділ під настрій.
  • Якщо хочеться онлайн-заняття - то у місячний абонемент включені щотижневі уроки в зум, вартість 2500 грн. Отримати доступ тут